Leverans

Vi värdesätter att du beställer från oss och strävar efter att se till att varje beställning skickas komplett, i tid och paketeras med största omsorg och tillsyn*. Alla priser är inklusive moms, där det är tillämpligt. Vi accepterar alla större kredit-och betalkort, inklusive American Express, Visa, Mastercard och Maestro. Paypal finns också tillgängligt.

I kassan kommer adresshämtningstekniken automatiskt att identifiera din adress i Sverige. Börja skriva och din adress kommer att visas.

Leveranstid till Sverige - inom tre arbetsdagar. Standardbelopp 100kr** på alla beställningar under 500kr***. Fri frakt vid köp över 500kr.

Fri frakt till Sverige vid köp över 500 kr.

Returer i enlighet med våra standardvillkor och bestämmelser.

 

 

 

*För leverans av stora mängder bulk objekt, t.ex. hår eller fibrer, kan en extra avgift läggas till på din beställning. Du kommer att kontaktas med ett reviderat pris baserat på var du befinner dig, och du kommer då att ha ett val av antingen återbetalning eller att genomföra ordern. Detta påverkar mindre än 1 % av alla order.

**Fraktkostnaden kan komma att varieras med några ören, på grund av valutakursförändringar.

***Den visade portokostnaden är det pris du som kund betalar (med förbehåll för erbjudanden om gratis leverans). Den faktiska portokostnaden kan vara något högre eller lägre än det pris som skal betalas. Om högre, kommer inte någon ytterligare avgift att tas från dig som kund. Om lägre, kommer ingen återbetalning av avgifter att vara tillgänglig utan kommer att vara ett bidrag till förpackningskostnader.