Om oss

Vi är specialiserade på design och tillverkning av ben och hjul för möbler, och levererar detta parallellt med möbelklädsel via vår näthandel till både privatpersoner och näringsidkare.

Vårt mål är att göra de allra bästa kvalitetsmaterialen tillgängliga till våra kunder över hela världen, med den mest konkurrenskraftiga prislappen. Hela vägen från våra självständiga verkstäder och lageranläggningar på landsbygden i North Lincolnshire strävar vi efter att betjäna våra kunder på ett professionellt och snabbt sätt, samt att ge goda råd och support genom vår kundtjänst.

Vi har ett stort lager med ett förkonfigurerat utbud redo för omedelbar leverans över hela världen. Våra snidade möbelben i trä med skräddarsydd design erbjuder ett anpassat alternativ för kunder och dessa tjänster är populära bland inredare, exklusiva möbeltillverkare och tapetserare. Fullpackade lager av klädselmaterial finns också tillgängligt för omedelbar leverans, och vi erbjuder allt du behöver för att klä och skräddarsy möbler.

Vårt team tar en proaktiv inställning till inköpet av material, för att förmedla det mest konkurrenskraftiga priset för våra kunder - utan avkall på kvaliteten.

Tack för att du besöker vår hemsida och om du har några frågor är det bara att ringa eller skicka e-post. Vi är stolta över att leverera prisvärdig kvalitet. Vänligen kontakta oss om vad du önskar och vi kommer att vara glada att hjälpa till.